Одним з ключових чинників, що подарували м'якість коньяку Жан-Жак, стало використання унікальних врожаїв винограду для виробництва коньячних дистилятів. Перший подібний урожай був отриманий в 2012 році. Технологи компанії довго чекали, щоб включити його в рецептуру нових купажів. Очікування себе виправдало. З витриманих спиртів до 2017 року вдалося досягти необхідного рівня м'якості напою.
Другим фактором, що зіграв важливу роль в створенні неймовірно м'якого купажу, стало використання дубових бочок з деревини столітнього дуба. Деревина, насичена особливими ароматами, подарувала коньяку оксамитовий відтінок, зробивши його ще м'якше. М'якість передається і в смаку, і в ароматі.
П'ється новий Жан-Жак по-особливому легко. У ньому відсутні будь-які сторонні ноти - тільки округлий оксамитовий смак з шоколадно-ванільними тонами і часткою персиково-виноградного післясмаку.
Щоб переконатися у тому, що в кожної партії використовуються тільки нові м'які купажі з унікальних врожаїв, була розроблена спеціальна печатка, яка наноситься на етикетку пляшки. У центрі печатки вказано кількість років витримки коньячних спиртів в дубових бочках. Тому завжди можна вирахувати, якого року врожай використаний для виробництва кожного з купажів.
Рельєфність елементів друку гарантує справжність напою і використання нової, м'якої рецептури. P>